Een frisse wind

In de loop van 2018 werd het Creaplan-team uitgebreid met twee nieuwe aandeelhouders: Walter Mastelinck, ondernemer pur sang en tevens nieuwe CEO van Creaplan en het Belgische investeringsfonds KeBek.

De nieuwe partijen zetten, samen met oprichters Ann Vancoillie en Dirk Deleu, volop in op het groeipotentieel in een dynamische en steeds evoluerende markt.

Creaplan staat voor
The standard in Stand art.

Creaplan is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en uitvoeren van professionele beursstanden, interieurinrichting en displays.
Een creatieve aanpak met oog voor design en een uitwerking op maat van de klant staan centraal doorheen onze kernactiviteiten

Als standenbouwer met 25 jaar aan expertise assisteert Creaplan de klant doorheen alle fases van een deelname aan een professionele vakbeurs. Van het bedenken en uittekenen van een uniek stand concept tot de productie, het transport en de op- en afbouw van deze eindrealisaties: dankzij dit totaalpakket is een impactvolle en zorgeloze beursdeelname gegarandeerd!

 

Ons gedreven en dynamisch team ondersteunt de klant tot over de grenzen heen. Belangrijke Europese beurssteden zijn dagelijkse bestem-mingen voor Creaplan en zelfs naar Dubai of Las Vegas reizen we mee met onze klant!

Creaplan is ook de ideale partner voor de interieurinrichting of renovatie van uw showroom of kantooromgevingen. Ook de productie van displays en ander commercieel POS-materiaal behoort tot de mogelijkheden.